ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
Εμπόριο - Εισαγωγές - Αντιπροσωπίες


Από το 2002 με έδρα της επιχείρησης ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ'' τα Χανιά Κρήτης, αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε σε χονδρική και λιανική πώληση προϊόντα επώνυμων ελληνικών και ξένων εργοστασίων, που έχουν εγγυημένη ποιότητα.

Η αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, η ιδιαίτερη προσοχή που δείχνουμε σε κάθε ένα πελάτη μας ξεχωριστά και οι προσιτές τιμές των προϊόντων μας είναι τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε στην τοπική αγορά των Χανίων και του Ρεθύμνου που δραστηριοποιούμαστε.


Χονδρική Πώληση Ειδών σε:

- Χρώματα και βερνίκια όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών.

- Απορρυπαντικά οικιακής και επαγγελματικής χρήσης και σκάλες, σίτες κ.α.

- Εργαλεία χειρός: κατσαβίδια, πένσες, τσιμπίδια, κόφτες, τανάλιες, σφυριά, βαριοπούλες κ.α.

- Είδη επιπλοποιίας: μεντεσέδες, οδηγούς συρταριών, μηχανισμούς τραπεζιών, εξαρτήματα κουζίνας, ντουλάπας, πόμολα κ.α.

- Υλικά συσκευασίας: αεροπλάστ, ταινίες συσκευασίας, stretch film, χαρτί οντουλέ κ.α για την προστασία τών προϊόντων σας.
Τσάντες, σακούλες δώρου, χαρτοκιβώτια, κουτιά συσκευασίας, απαραίτητα σε εμπορικά καταστήματα, εταιρείες, κάβες ποτών, εμπορικές αποθήκες, βιοτεχνίες επίπλων κτλ.

- Είδη ασφαλείας: ενδύματα εργασίας, εξοπλισμός ασφαλείας, ρουχισμός, φόρμες, παπούτσια εργασίας, γαλότσες, γάντια, κράνη, γιλέκα, μπουφάν, μάσκες κ.α.

 

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά με σταθερές αξίες και υψηλούς στόχους. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να είστε βέβαιοι ότι θα σας μιλήσουμε με ειλικρίνεια και σεβασμό. Στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και ενημέρωση.

Με εκτίμηση: Κωνσταντουδάκης Ιωακείμ.